Lexsigma Healthcare Nieuwsbrief December 2017
 
Juridisch partner voor de zorg

Nieuwsbrief December 2017
 
feestdagen-2017
 
Fijne feestdagen en een gezond 2018!

De medewerkers van Lexsigma wensen je hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2018! Wij danken je voor de samenwerking in 2017 en zien uit naar 2018.

Elly Koning, Bob van der Kamp, Lara Smeets, Marlies Tuinman,
Amal Achbab, Sophie van Odijk, Charlotte Reintjes, Hoi-Yan Chong

 
 
 
 
 
Lexsigma kiest voor de zorg
Lexsigma kiest voor de zorg

Lexsigma Advocaten richt zich per 1 januari 2018 volledig op de zorg als juridisch vakgebied.

Als dé juridisch partner voor de zorg gaan we ons uitsluitend richten op het adviseren en vertegenwoordigen van zorginstellingen bij strategische en juridische kwesties. Dat doen we met tien partners, advocaten en medewerkers die deskundig zijn op het gebied van zorgrecht. Vanwege de keuze om de focus volledig op de zorg te leggen, hebben we per 1 januari 2018 nieuwe collega’s aangetrokken.

lees verder
 
lshc-video-intro
 
Een nieuw jaar, een nieuwe wending
lshc-ek-new-start

Als kind wilde ik arts worden. Uiteindelijk werd het rechten. Maar de zorg was voor mij altijd het juridisch vakgebied dat mij boeide en waarin ik me het meest heb thuis gevoeld. Ik wil graag mensen helpen met problemen die ze zelf niet kunnen oplossen. Het is extra mooi om dat te doen in een juridisch vakgebied waarin we samen met onze opdrachtgevers voor de samenleving echt verschil kunnen maken.

Dit jaar is voor mij een jarenlange wens uitgekomen: we worden een advocatenkantoor voor uitsluitend de zorgsector. Toen ik in 2011 Lexsigma Advocaten mee oprichtte, na jarenlang voor grote (internationale) advocatenkantoren te hebben gewerkt, wilde ik een informeel, persoonlijk, kritisch én meedenkend kantoor worden. Dat is gelukt. We hebben ons sindsdien op tal van onderwerpen gericht, zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht en bouwrecht. Maar mijn eigen passie lag altijd bij de zorg en het zorgrecht en het was altijd mijn doel om (op termijn) een kantoor te worden dat volledig is gespecialiseerd in de zorg.

Vanaf 1 januari is het zover. We richten ons dan alleen nog, met een team van zorgdeskundigen, op de zorgsector. Een dynamische sector waarin mensen centraal staan en waar zoveel behoefte is aan goed strategisch en juridisch advies. Ik zie ernaar uit om met Lexsigma, als dé juridisch partner voor de zorg, aan die behoefte te voldoen.

Fijne dagen en een fantastisch en gezond jaar gewenst. Tot in 2018!